Skip to content

Eraldi klip koer Bella murest koos tema loomadest väga hooliva omaniku ja neid kaitsva Õigusbüroo ÕIGUSNÕU juristiga, et avada Eestis looma valu ning veterinaaride ja arstide vastutuse temaatika ja diskussioon.
ÕIGUSNÕU jurist looma ja loomaomaniku “kaitsel”

Reisiks kaugele “ohvrid” saavad pöörduda kuni 27.02.15.-ni Tarbijakaitseameti lehel vastava vormiga Reisiks OÜ vastu. Neil on 32 000 euro suurune tagatis, mille kasutamise üle otsustab vastavalt turismiseadusele tarbijakaitseamet. Turismiseaduse § 15 lg 1 näeb ette, et tagatise kasutamise esmaeesmärk on pakettreisi ostnud reisijate reisilt tagasitoomine, reisitasu tagastamine tarbijale pakettreisi ärajäämise korral või hüvitise tasumine pakettreisi ärajäänud osa eest.
Siin ka vajalik vorm: eesti keeles: http://tarbijakaitseamet.ee/sites/default/files/veebihaldus/artikkel/files/avaldus-_maksejouetus_est_0.pdf
ja vene keeles: http://tarbijakaitseamet.ee/sites/default/files/veebihaldus/artikkel/files/avaldus-_maksejouetus_rus_0.pdf
mis täita ja saata 27-ndaks veebruariks aadressile Rahukohtu 2, Tallinn 10130 või e-kirjaga: info@tarbijakaitseamet.ee.

Veel vajab rõhutamist seaduse muudatus, mis TV3 esile tõi: nüüdsest on korduv lubadeta (juhtimisõiguseta) sõitmine väärteo asemel kriminaalasi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *