Skip to content

16.06.2018. a. oli Õigusbüroo ÕIGUSNÕU jaoks erilise tähendusega päev. ÕIGUSNÕU kolis oma Narva mnt 150ON asuvatest ruumidest välja, kus olime kliente nõustanud ja abistanud mitmeid aastaid. Alates 18.06.2018. a. asub ÕIGUSNÕU kontor J. Kunderi tänaval. Meie hubane kontor asub maja 0-korrusel ja on eraldi sissepääsuga.

Seoses uude asukohta kolimisega olid 27.06.2018 oodatud kõik ÕIGUSNÕU sõbrad soolaleivapeole. ÕIGUSNÕU soovis oma armsatele klientidele ja sõpradele pakkuda toredaid emotsioone ning tuletada meelde/näidata, et me ei ole kuskile kadunud ja oleme alati valmis Teie seljataga seisma.

Valmistusime külalisi vastu võtma suure innu ja armastusega, proovides muuta kontori atmosfääri pidulikumaks ja elegantsemaks. Kontori interjööri kaunistasid mustad, valged ja kuldsed õhupallid ja mitmed dekoratsioonid. Hiljem ka külaliste poolt toodud kaunid lilled. Külalistele maitseelamuse pakkumiseks olime palunud meile appi Julia, kes valmistas imemaitsvaid suupisteid nii magusa kui ka soolase armastajatele. Suupistete kõrvale sai rüübata kas kuuma kohvi, teed või külma šampanjat (loomulikult ka alkoholivaba). Iga külaline tõi endaga kaasa toredaid mõtteid, mida üheskoos arutati ja aeg möödus kui linnutiivul. Tänamata ei saa jätta külalisi nende toredate kingituste ja lillede eest. ÕIGUSNÕU-le kingiti mitmeid huvitavaid esemeid, mis nüüd kaunistavad ÕIGUSNÕU uut kontorit.

Meie üllatuseks oli huvi ürituse vastu suur ning edu ja häid soove tuli soovima märkimisväärselt palju armsaid ÕIGUSNÕU sõpru. Olme äärmiselt õnnelikud ja tänulikud, et ÕIGUSNÕU-l on sellised hoolivad ja toredad SÕBRAD! Kohtumiseni juba järgmistel sündmustel.

Mis mind on hoidnud ÕIGUSNÕU-s üle 2 aasta, meie kolimine Kunderisse ja soolaleivapidu

Minu kokkupuude Õigusbüroo ÕIGUSNÕU-ga algas 2016. aasta märtsikuust, kui asusin sinna praktikale. Olles viibinud seal 2 kuud praktikal, tegi Õnneli mulle ettepaneku jääda talle sinna abiliseks, vähemalt suveperioodikski. Olin meeleldi nõus, sest tundsin, et need 2 kuud jäid liiga lühikeseks ja mul on veel palju mida saan seal juurde õppida ning suveks muud tööplaanid puudusid. Suvi möödus kiirelt ja edukalt, Õnneli usaldas mulle aina rohkem asju tegemiseks, mida ta eelnevalt oli ainult ise teinud.

Kuna mina aga alustasin sügisest uut kooliteed ja 8-tunnised tööpäevad ei oleks argipäevadesse enam kuidagi ära mahtunud oli üks võimalikest variantidest ÕIGUSNÕU heaks töötamine lõpetada ja pühendada ennast koolile. Õnneli selle mõttega päri ei olnud ja oli nõus minu väiksema panusega ÕIGUSNÕU töösse lubades mul kas peale koolipäevi kontoris tekkinud tööülesandeid teha või kiireloomulisi asju laupäeval. Selle kooli ja töö vahelise „sõja“ võitis peale poolt aastat ÕIGUSNÕU ja teise pool aastast pühendasin olulise osa just büroole. Nüüdseks olen taaskord jaganud ennast juba aasta kooli ja ÕIGUSNÕU vahel. See on võimalik tänu sellele et 2017. aastal liitus meiega Annemarie, kes ei lase töödel kuhjuda kui mina koolis viibin ja vastupidi.

16.06.2018. aastal toimus aga suur uuendus nii ÕIGUSNÕU kui ka minu jaoks. Nimelt kolisime välja oma Narva mnt 150 asuvast kontorist, mis mulle nende 2 aasta jooksul oli väga koduseks ja omaseks saanud. Nende kontoriseinte vahele jäi palju muresid ja lahendatud probleeme, mis nüüd endast maha jätsime, kuid mälestustes elavad ikka edasi. Peale pikki otsinguid leidsime ÕIGUSNÕU-le sobiva ja väärilise koha J. Kunderi tänaval.

Laupäevasel päeval ulatasin ka mina oma abikäe, et aidata ÕIGUSNÕU asjadel jõuda uude asukohta. Ilmaga meil vedas, õues oli Eesti suve arvestades uskumatult soe. ÕIGUSNÕU vaibad ei olnud ammu saanud õue värske õhu kätte, seega võtsin nad ette ja laotasin hoovis laiali, et neile enne uude kontorisse viimist veidi värskust ja sära anda. Laupäeval peale minu lahkumist jäid paljud asjad laokile ja polnud veel oma kindlat kohta leidnud, teisipäeval tulles oli aga pilt juba poole selgem, sest Annemarie ja Õnneli olid esmaspäeval suurt vaeva näinud asjade paigutamisel.

27.06.2018. aastal korraldasime ÕIGUSNÕU sõpradele soolaleivapeo. Ettevalmistusi tegime alates uude kohta kolimisest, aga nagu ikka jäi ajast puudu. Tellisime kontorisse külmkapi (sest meil on ka kööginurgake), lootes et see jõuab soolaleivapeoks kohale, aga pühade tõttu see õigeks ajaks meieni siiski ei jõudnud. Kolmapäeva hommikul kontorisse tulles oli kerge ärevus sees, aga nähes Õnneli-d ringi sagimas tõstis see ka minus pinget. Tehes viimaseid ettevalmistusi saabusid juba esimesed külalised kuni meid oli lõpuks kokku tulnud juba päris palju ja õhkkond võttis täitsa peo ilme. Mulle oli selline sündmus esmakordne ja mul on heameel, et sain olla üks osaline võõrustaja rollis. Kindlasti on see esimesi eredamaid mälestusi, mis jääb seoses selle kontoriga meelde. Tegemist oli ka meie endi jaoks esimese nn ühisüritusega. Külaliste seas oli mulle juba tuttavaid nägusid, aga ka inimesi keda ma reaalselt näinud ei olnud. Mõned külalised tundsid huvi, kuidas meil läinud on ja milliseid ülesandeid juristi abid täidavad. Siinkohal mainin ära, et kõike tuleb teha, alustades tolmu võtmisest ja lillede kastmisest kontoris ja lõpetades näiteks nädal aega koera hoidmise ja hooldamisega. Võib väita, et ükski päev ei ole ÕIGUSNÕU-s töötades ühesugune ja see mind just siin on nii kaua hoidnudki, pakkudes igasse tööpäeva midagi uut ja huvitavat, seda nii teadmistes kui kogemustes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *