Skip to content
32ÕIGUSNÕU on tulnud ideele, kuidas juriidilist abi vajavaid inimesi aidata, et nad leiaks tee professionaalsete teenusteni ja saaks seejuures oma probleemile lahenduse.
Alates augustist korraldame iga kuu 3-ndal kolmapäeval tasuta teabepäeva, kus kõik uued kliendid saavad tulla endale vajalike küsimuste/probleemidega meie vastuvõtule. Üheskoos proovime leida neile võimalikult kiired lahendused, vajadusel saame jätkata koostööd. Tasuta konsultatsiooni aeg on 30 minutit kliendi kohta.
Oleme spetsialiseerunud peamiselt perekonnaõigusele (abieluvaralepingud, lahutusasjad, abieluvara jagamised, elatise ja lapse hooldusõiguse probleemid ja muud laste õiguste alased küsimused). Oleme abiks ka tööõiguse, võlaõiguse, pankrotiõiguse, karistusõiguse jne valdkondades. Tööõiguses nõustame koostöös Metiabi-ga.
Kuulume justiitsministeeriumi lähisuhte vägivalla vastasesse võrgustikku ning Juristide Liitu. Kuid, kui Teil pole täna juriidilist probleemi, siis saate jälgida meie blogi, et asjadest teadlik olla ning vajadusel ka meie poole abi ja nõu saamiseks pöörduda.
Oma soovist tulla tasuta teabepäevale anna meile teada E-posti aadressil lawconsult@lawconsult.ee või kirjuta meie Facebooki Lawconsult Õigusbüroo ÕIGUSNÕU postkasti ja broneerime aja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *